corona

Onze afspraken gaan gewoon door
Vanwege de ingrijpende maatregelen met betrekking tot het coronavirus hebben we onze manier van werken aangepast. Onze afspraken gaan wel gewoon door, alleen vindt al het contact online of telefonisch plaats. We zijn dus nog steeds voor jou bereikbaar.

Misschien is dat een grote verandering voor jou of misschien heb je dat nog nooit gedaan. We kunnen je geruststellen: we merken bij afspraken dat het eigenlijk best wel mee valt. Het is uiteraard anders dan hoe het was, maar het went echt. En we overleggen samen met jou welke oplossing het beste bij jou past.

  • Onze afspraken gaan gewoon door. Op dit moment via telefoon en/of beeldbellen, maar niet op onze locaties.
  • Je kunt telefonisch een afspraak met ons maken of vul het contactformulier op onze website in.
  • Afspraken bij ons op kantoor of bij jou thuis doen we voorlopig niet.

Alleen als het echt nodig is en er is geen alternatief, dan hebben we wel ‘face to face’ contact. In dat geval checken we vooraf de veiligheidsrisico’s en houden we ons strikt aan het hygiëne protocol. Dat betekent dat ook jij je daar aan dient te houden.

Hulplijn
Kom je in de problemen, maak je je zorgen of heb je een vraag, bel dan onze hulplijn. Deze is van 09.00 – 17.00 bereikbaar. Hulplijn:  038 456 97 00

Blijf op de hoogte van het actuele informatie
De veranderingen gaan snel. Via de website van het RIVM (www.rivm.nl) blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale landelijke informatienummer van de overheid: 0800-1351.

informatie voor samenwerkingspartners

Contact opnemen

Wil je je aanmelden voor maatschappelijk werk van De Kern?
Aanmelden kan eenvoudig online.

de kern contact