Frieda Leeffers

Image
profielfoto fl
Functie
Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker

Inmiddels ben ik zo’n tien jaar werkzaam als maatschappelijk werker in Dedemsvaart en Balkbrug. Individuele gesprekken, relatiegesprekken, groepstrainingen voor jong en oud…

En in al die tijd blijf ik het waardevol vinden om zoveel mensen met zoveel vragen te ontmoeten. Niemand is hetzelfde, geen enkele vraag is hetzelfde. Dat maakt dat ik mijn werk mooi en uitdagend vind en voel me bevoorrecht om hierin een begeleidende rol te mogen spelen.

Vragen zullen we altijd blijven houden, maar wanneer ze je dwars gaan zitten kan dat vervelend worden. Het kan je persoonlijk flink in de weg zitten.

Vanuit een warme en betrokken houding maak hierin ik graag contact met je en kijk ik mee naar de vragen die je hebt en moeilijkheden die je tegenkomt. Samen met jou/jullie wil ik ruimte maken voor je binnenwereld, de gedachten en gevoelens die je daarin tegenkomt en op zoek gaan naar jouw antwoorden op jouw vragen. Deze zoektocht gaat vaak niet over rozen, maar ik daag je uit om deze ontdekkingsreis aan te gaan. Om onderweg steeds weer en opnieuw te worden wie je werkelijk bent.

Van harte welkom, ik reis graag met je mee!

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden?
Dit kan eenvoudig online via het contactformulier

Vrouw zittend voor groep