Werk / Stage

Vacatures
De Kern is onderdeel van de Dimencegroep, waar vacatures in een centraal systeem gemeld worden. Eventuele vacatures zijn te vinden op: werkenbijdimencegroep.nl. Via deze website kunt u bij interesse in een bepaalde functie gelijk uw sollicitatie versturen.

De Kern als werkgever
De Kern biedt een prettige werksfeer en investeert graag in de sterke kanten van haar medewerkers. Wij kijken naar wat je kunt en bieden je een werk- en leeromgeving, zodat je je verder kunt ontwikkelen.
Het is ons veel gelegen aan het creëren van een veilige werkplek. Collegialiteit is een belangrijke kernwaarde.

Afstudeeropdrachten
Wanneer wij een mogelijke afstudeeropdracht hebben, dan zoeken wij zelf contact met de opleiding. Via de docent worden studenten hiervan op de hoogte gebracht. Wij maken geen afspraken rechtstreeks met studenten.

Algemene opleidingsopdrachten
Veel informatie over De Kern vind je op deze website. Mocht je toch nog aanvullende vragen hebben, e-mail deze dan naar: sec@stdekern.nl

Stage lopen
We bieden aankomende collega’s graag de gelegenheid om praktijkervaring op te doen. Helaas zijn er maar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

Maatschappelijke dienstverlening
Er zijn heel beperkt stageplekken beschikbaar  voor studenten van de opleiding HBO-MWD. Het gaat om jaarstages van minimaal 32 uur per week. De stages starten in september. Andere stagemogelijkheden hebben we helaas niet. Je sollicitatie moet voor 1 maart bij ons binnen zijn.

Sociaal Raadslieden en FormulierenBrigade
Er zijn  heel beperkt stageplaatsen beschikbaar bij de Sociaal Raadslieden. Bij de FormulierenBrigade zijn stageplaatsen beschikbaar voor studenten van de opleiding  MBO SMD, niveau 4. Het gaat om stages van minimaal 24 uur per week.
 
Schoolmaatschappelijk Werk
Er is 1 stageplek per jaar voor een derdejaarsstudent van de opleiding HBO-MWD/Social Work. Het gaat om een jaarstage van 32 uur per week. De stage start in september en wordt afgerond in juli. Het schoolmaatschappelijk werk werkt binnen het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs in Zwolle. Kerntaken van het schoolmaatschappelijk werk zijn: schoolondersteuning, hulpverlening aan leerlingen en ouders en toeleiden naar geïndiceerde zorg. Het is een uitdagende stageplek waarbij zelfstandigheid en het omgaan met diverse belangen een vereiste is. Je sollicitatie moet voor 19 maart bij ons binnen zijn.
 

Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats? Stuur dan een open sollicitatie met jouw CV naar stage@stdekern.nl
Geef in je sollicitatie je motivatie aan en vertel ons bij welke afdeling je graag wilt stage lopen.

Twitter