Relatieproblemen

Verschillen tussen mensen kunnen in een relatie voor spanningen zorgen. Bijvoorbeeld over de opvoeding, over de verdeling van de taken, over intimiteit of over geld. Als het niet lukt om samen tot een oplossing te komen, heb je een relatieprobleem.

contact opnemen

Als het niet lukt om er samen of met hulp van vrienden of familie uit te komen, is het goed om contact met ons op te nemen. 

Je kunt je samen aanmelden, maar dat hoeft niet. Als  je je partner er (nog) niet bij wil betrekken, mag je ook alleen komen.

Wat kunnen wij doen?

We zoeken samen met jou /jullie naar de oorzaak van het probleem. Naar patronen en jullie relatie, of bijvoorbeeld naar jullie communicatie. Ja kan leren om niet in de verkeerde patronen te vervallen, of om op een andere manier te communiceren.

Dat kun je leren door met elkaar te praten, door oefeningen en opdrachten te doen, of een cursus. Een paar gesprekken of een cursus kunnen al enorm helpen.

Deze ondersteuning is per gemeente anders georganiseerd. ga naar de pagina van jouw gemeente om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Wil je je aanmelden voor maatschappelijk werk van De Kern?
Aanmelden kan eenvoudig online.

asdadsad