Lisanne Zeeboer - Foppen

Image
lisanne foppen
Functie
Maatschappelijk werker

Mijn eerste kennismaking met het ondersteunen van mensen vond plaats in mijn basisschool tijd. Ik zag op het schoolplein dat mijn klasgenootje werd gepest, gevoelsmatig vond ik dit echt niet oké en instinctief nam ik het op voor mijn klasgenoot. Het sociale balletje is toen gaan rollen. Het was een logische stap voor mij om mijn loopbaan uit te stippelen binnen het mensenwerk.

Doordat het werkgebied omtrent ‘mensen’ enorm groot was wilde ik mij niet direct binden aan één doelgroep, ik was zoekende naar de variatie. Toen kwam ik op het Algemeen Maatschappelijk Werk. Een beroep met ‘van alles wat’. Perfect! Het is niet vreemd dat variatie mij zo aantrekt, ik ben namelijk nieuwsgierig van aard en ik geef mijzelf graag de ruimte om te ontdekken. Diezelfde ruimte gun ik jou als wij samen in gesprek je situatie verkennen.

Door mijn nieuwsgierigheid stel ik misschien net die vragen die jij nog nooit eerder hebt gesteld of lukt het je om je situatie vanuit een andere hoek te bekijken. Het is een ontdekkingstocht die ik graag samen met jou aan wil gaan. In het contact vind ik het woord ‘samen’ van groot belang, we werken namelijk samen aan datgene wat jou zo puzzelt of in de weg zit. Samenwerking betekent voor mij ook dat ik soms mijn eigen kwetsbaarheid kenbaar maak, uiteindelijk zijn wij allemaal mens en maakt het niet uit wie er aan welke kant van de tafel zit.

Contact opnemen

Wil je je aanmelden voor maatschappelijk werk van De Kern?
Aanmelden kan eenvoudig online.

Vrouw zittend voor groep