Jaap Poetsma

Image
Jaap Poetsma
Functie
Maatschappelijk werker

Vanaf 2003 werk ik voor De Kern als maatschappelijk werker in Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden.

Bij ons kun je terecht voor allerlei voorkomende problemen. Als je ergens tegenaan loopt in het dagelijks leven kan het fijn zijn om met een buitenstaander te praten. Bijvoorbeeld als je vastloopt met jezelf, of in relatie met anderen, of als er financiële problemen zijn, of problemen rond werk, scheiding of instanties. Als je ergens over zou willen praten maar niet weet of maatschappelijk werk de juiste plek is, dan kun je altijd met ons overleggen.

Begeleiding van mensen die te maken hebben met psychische mishandeling in het algemeen en narcistische mishandeling in het bijzonder is voor mij een extra aandachtspunt. Het is veel voorkomende problematiek die vaak door de buitenwereld niet herkend of erkend wordt.

We zijn gratis en er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. We kunnen maatwerk leveren, dus passend bij je hulpvraag, en hulp bieden zolang dat nodig is. We kunnen afspreken op kantoor maar ook thuis komen. En nogmaals, weet je niet zeker of je bij ons op de juiste plek bent, overleg dan even. Welkom.

Contact opnemen

Wil je je aanmelden voor maatschappelijk werk van De Kern?
Aanmelden kan eenvoudig online.

Vrouw zittend voor groep