Anoniem je verhaal vertellen? Kom in contact met iemand die jíj vertrouwt.

De Kern heeft samen het Hogeschool Windesheim een app ontwikkeld waarmee je anoniem kan praten met een leeftijdsgenoot.

 

De chatapp heet ‘vraaghet.online’ en je kan hem downloaden in de playstore.  Vraaghet.online is bedoeld voor jongeren van 13 tot 23 jaar. Je kan praten over wat je bezig houdt of waar je mee zit. Voetbal, vrienden, de liefde, seks, geld, relaties, ouders, vakantie, school en nog veel meer. Over leuke dingen, maar ook over problemen.

 

Via de app praat je met studenten van Hogeschool Windesheim. Zij zijn ervoor opgeleid om gesprekken te voeren met jongeren zoals jij. Gewoon gezellig voor als je lekker wil kletsen, of voor als je vragen hebt.  De studenten zijn op doordeweekse dagen van 15.00 uur tot 21.00 uur online.

 

Je kan dus chatten met anderen jongere, maar ook in een groep over een thema praten, een bericht achterlaten of reageren op het forum.

 

Als je de app downloadt kun je er snel mee aan de slag: je maakt een account aan met je emailadres en een wachtwoord. Als je geen android device hebt, kun je online versie gebruiken. De app voldoet aan de privacy wetgeving. Jouw informatie zal dus nooit bij anderen terecht komen.

 

Vraaghet.online is een gratis chat app voor jongeren en is te downloaden via de playstore en via https://chat.vraaghet.online/

 

 

Twitter