Fluitend naar je werk

Inhoud

Het doel van de module is dat u minder stress ervaart op het werk.

De module besteedt aandacht aan de belangrijkste onderwerpen die een rol spelen bij werkstress. Denk aan negatieve denkpatronen, assertief gedrag en de balans tussen werk en privé. In elke sessie krijgt u informatie, u leest de oefeningen van voorbeeldcliënten en gaat zelfstandig aan de slag met een of meerdere oefening(en). Aan het eind van de training is uw houding ten opzichte van werk en privé verbeterd en zijn de stressklachten afgenomen. U heeft veranderingen aangebracht in uw dagelijks leven en meer inzicht gekregen in gevoelens, gedachten en gedrag die een rol spelen bij het ontstaan van stress. Ook heeft u verschillende vaardigheden aangeleerd om stressvolle situaties in de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

 

Voor wie?

De module is ontwikkeld voor volwassenen die werkstress ervaren en kan worden ingezet vanuit de 1e lijn. De module kan zelfstandig worden doorlopen.

 

Opzet

  • Welkom
  • Weg met de stress
  • Hoe ga ik om met stress?
  • Assertief de stress te lijf
  • Ontspannen aan het werk
  • Voortaan fluitend naar je werk

 

Bronnen

De module is gebaseerd op meerdere bronnen die zich richten op werkstress en burn-out:

 

Aanmelden

Door te klikken op onderstaande link komt u op een pagina waar u een profiel kunt aanmaken en u toegang krijgt tot de trainingsomgeving. Eenmaal aangemeld, kunt u zo veel trainingen volgen als u wilt.

 

Aanmelden Trainingen

Twitter