E-hulp

Trainingen

Bij de Kern is het mogelijk om voor zes verschillende problemen een zelfhulp training te volgen.

De trainingen werken erg goed als uw klachten niet te ernstig zijn. In veel gevallen lukt het, door het volgen van een training, om de klachten te verminderen of volledig onder controle te krijgen. Maar ook als uw klachten ernstig zijn en door de training niet volledig verdwijnen, kan de training u zeker ondersteunen en praktische handvaten bieden.

Een online training kan prima naast een lopend contact bij De Kern gevolgd worden. Soms zal uw hulpverlener u zelfs vragen om een bepaalde cursus te volgen.

Gratis
Het volgen van een training is gratis. Om maximaal voordeel uit de training te halen is het belangrijk dat u er serieus mee bezig bent. Zo is het belangrijk om voldoende tijd en aandacht aan de training te besteden en deze helemaal af te ronden.

Hieronder ziet u welke trainingen beschikbaar zijn en voor welke klachten en problemen de training geschikt is. Klik op de naam van een training voor meer informatie erover.

TrainingGeschikt voor mensen ...
Blij alcoholvrij ... die willen minderen met alcohol
Lekker slapen... die beter willen slapen
Van Somber naar Super... die verdrietig zijn en beter in hun vel willen zitten 
Morgen zonder zorgen... die af willen van tobben en piekeren 
Van angst naar beter... die meer ontspannen willen leven
Fluitend naar je werk... die meer plezier willen hebben in hun werk

Eenmaal aangemeld, kunt u zo veel trainingen volgen als u wilt.

Aanmelden Trainingen

 

Internethulpverlening

Op dit moment is internethulpverlening vanwege de overgang naar een nieuw systeem niet beschikbaar. Vanaf januari 2017 kunt u via deze website weer persoonlijk (maar anoniem) online contact met één van onze hulpverleners hebben. U kunt dan weer een vraag of probleem voorleggen, waar u graag een antwoord op wilt. Voor meer uitleg Klik hier.

Twitter