Assertiviteitstraining Jongeren (Hardenberg)

Wil je je zekerder voelen over jezelf  en minder verlegen zijn? Wil je op een prettige manier met andere jongeren omgaan? Wil je voor jezelf leren opkomen? Het heeft allemaal te maken met sociale vaardigheden. En die vaardigheden kun je leren. Samen met andere jongeren leer je in de Assertiviteitstraining hoe je makkelijker met anderen om kan gaan.

Voor wie?

Jongeren die willen leren hoe zij op een goede manier met anderen om kunnen gaan.

Zelfvertrouwen

Na deze training kun je beter met anderen omgaan en leg je gemakkelijker contact. Je voelt je zekerder van jezelf en weet hoe je voor jezelf op kan komen.

Thema’s

Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen besproken:

  • Pesten
  • Kritiek krijgen en geven
  • Drie manieren van reageren
  • Opkomen voor je mening
  • Hoe kom ik over?

Praktische informatie

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur in Hardenberg. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en wordt begeleid door 2 maatschappelijk werkers.

Aanmelden

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met De Kern. Aanmelden voor deze cursus kan telefonisch of via het online aanmeldformulier op onze website. Voordat de training begint hebben we een gesprek met jou en je ouders. Hierin bespreken we of de training past bij je persoonlijke situatie.

Kosten

€25,00

Indien het te betalen bedrag een belemmering vormt, neem dan contact op voor een passende oplossing. We denken graag met u mee.

Twitter